ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 12 ΧΡΟΝΗΣ, ΚΟΛΩΝΟΣ

Η συγκάλυψη "επώνυμων" παιδοβιαστών

NEWS

Guestfriend

3/9/20241 λεπτά ανάγνωσης

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια το φθινόπωρο του 2022 όταν η θεία της 12 χρονης απο τον Κολωνό, εντόπισε περίεργα μηνύματα στο κινητό της μικρής ανηψιάς. Η 12 χρονη ύστερα απο έρευνα της θείας και κατόπιν της μητέρας, αποκάλυψε ότι ο 55 επιχειρηματίας και εργοδότης της μητέρας της, την εξανάγκασε σε γεννετήσιες πράξεις με ενήλικες άντρες εκφοβίζοντας της με όπλα και μαχαίρια όπως καταγγέλει το θύμα του . Μετά την καταγγελία, ο 55 επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, κρατείται προφυλακισμένος ενώ και η μητέρα της 12 χρονης, μετά την καταγγελία της υπόθεσης στο αστυνομικό τμήμα κρατείται καθώς θεωρείται σύμφωνα με τις αρχές, ώς γνώστης και προαγωγός της μικρής της κόρης, "αβάσιμα" σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ

Ύστερα απο μεγάλη έρευνα των αρχών η λίστα με τους υπόπτους που φαίνεται να ήταν υποψήφιοι πελάτες έφθασε τους 213 με βασικό κατηγορούμενο το 55 επιχειρηματία Ηλία Μίχο. Τον πρώτο καιρό η υπόθεση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα με τα ονόματα και τις φωτογραφίες, όσων αναγνώρισε το θύμα ώς "πελάτες" του Ηλία Μίχου , να "κρέμονται" στα μανταλάκια των εφημερίδων και να εμφανίζονται σε αρκετές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Κατόπιν μεγάλωνε η λίστα και τα ονόματα, άρχισαν να μένουν στην αφάνεια οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, ενώ φούντωσαν και οι φήμες για εμπλεκόμενους που ειναι πολιτικά πρόσωπα είτε είναι επιχειρηματίες με μεγάλη πολιτική επιρροή. Συγκεκριμένα , πρόσφατα ο δικηγόρος της 12χρονης Βασίλης Νουλέζας, φωτογράφησε τον γνωστό Καναλάρχη, γνωστό και ώς "Βασιλεία του telemarketing", που όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι πρόκειται για ιδιοκτήτη τηλεοπτικλων σταθμών, και μαλιστα σταθμού Εθνικής εμβέλειας μέχρι πρίν λίγα χρόνια, ώς ένα ακόμη πρόσωπο που αναγνώρισε η 12χρονης και συναντήθηκε σχεδον 20-30 φορές μαζί της. Μεταξύ αυτόν που αναγνώρισε ώς θήτες είναι και γνωστός κοινοβουλευτικός που  έβλεπε στο βήμα αλλά έκτωτε χάθηκε. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ

Πρόσφατα η δικαστικός πραγματογνώμονας Η κα Αντωνοπούλου, μιλώντας στο Kontra Channel, υποστήριξε χωρίς περιστροφές ότι γίνεται προσπάθεια να βγουν αλώβητα τα «μεγάλα ψάρια» και να την πληρώσουν μόνο οι παιδοβιαστές που δεν έχουν υψηλές διασυνδέσεις, ενώ κατήγγειλε ότι η 12χρονη δέχεται αφόρητη ψυχολογική πίεση από τους ειδικούς ψυχολόγους!

«Χειρότερη κακοποίηση από ειδικούς ψυχολόγους δεν έχει γίνει ποτέ σε κακοποιημένο παιδί! Τα τραύματα που έχουν δημιουργήσει σε αυτό το παιδί οι ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας, ούτε οι ίδιοι οι βιαστές δεν τα δημιούργησαν. Καθοδηγούμενα, υποβολιμαία και με σενάριο για προστασία αυτών που είναι υπεράνω υποψίας και έχουν πολιτική διασύνδεση. Τελεία και παύλα … Θα τα πω και στο δικαστήριο δεν έχω πρόβλημα», είπε η κα Αντωνοπούλου και συνέχισε: «Αν θα δείτε τα βίντεο με τις συνεντεύξεις του παιδιού, ο τρόπος που ρωτά η ψυχολόγος, δεν θα τολμούσε να ρωτήσει μια γυναίκα η οποία έχει ζήσει τη ζωή της. Ένα 12χρονο παιδί είναι εκτεθειμένο στη μεγαλύτερη δευτερογενή κακοποίηση της ζωής του. Αν μπορούσαμε να προστατεύσουμε αυτό το παιδί… πλέον δεν προστατεύεται όταν μπροστά του ο ειδικός του παρουσιάζει συνεχώς άντρες που το κακοποίησαν. Αυτό το παιδί είναι ρημαγμένο, είναι μολυσμένο από τον τρόπο που εξετάζεται. Επομένως δεν μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα αξιόλογα, αμερόληπτα».

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου Πάνου Παναγιωτόπουλου για το αν υποστηρίζει η κα Αντωνοπούλου ότι «συγκαλύφτηκαν ονόματα επωνύμων παιδοβιαστών», η δικαστική ψυχολόγος απάντησε: «Βεβαίως»!

Η Κα Αντωνοπούλου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα της μικρής, που θυμίζουμε ότι αρχικά κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό παρουσιάζεται ώς βολικό θύμα που μαζί με μερικούς άλλους κατηγορούμενους θέλουν να καλύψουν κάποιους απο "την λίστα της φρίκης"!

Επιπλέον αναφέρει : «Ξέρετε ότι από τους 26 κατηγορούμενους, οι 20 είναι έξω και μόνο έξι μέσα στη φυλακή;» ρώτησε η Χριστίνα Αντωνοπούλου και πρόσθεσε:

«Είναι μέσα, θυσιάζονται, για παράδειγμα η μάνα. Έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων. Έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια, πολλοί διαφεύγουν. Έχουν επιλέξει κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την εξουσία να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη δικαιοσύνη όπως πρέπει. Επέλεξαν κάποιους για να μπορέσουν να πουν ότι λύσαμε το μεγάλο πρόβλημα». 

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12 χρονης καταγγέλει ότι το παιδί έχει δεχτεί 4-5 περιστατικά εκβιασμού έως τον Απρίλιο του 2023 ώστε να μην αποκαλύψει επιπλέον στοιχεία στις αρχές. Συγκεκριμένα, μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι όταν άνδρας που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με ποδονάρια στα παπούτσια του, επιχείρησε να εισβάλει με μαχαίρι στο σπίτι της θείας της 12χρονης όπου φιλοξενούταν τότε, τραυματίζοντας το παιδί στο χέρι. 

H ΔΙΚΗ 

Όλα τα παραπάνω στοιχεια προδίδουν ότι γύρω απο την υπόθεση υπάρχει ενα κύκλωμα που επιχειρεί να συσκοτίσει και να συγκαλύψει στοιχεια απο την υπόθεση. Η δίκη αυτή τη φορά συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο. Αναμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και θα επανέλθουμε!