Πολιτική απορρήτου

Ο ιστότοπος Guestpost.gr ανήκει στην GuestPost, η οποία είναι υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων. Έχουμε υιοθετήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, η οποία καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγονται από το GoodNews και παρέχει επίσης τους λόγους για τους οποίους πρέπει να συλλέγουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σας. Επομένως, πρέπει να διαβάσετε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο GoodNews.

Φροντίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και εγγυόμαστε την εμπιστευτικότητα και την ασφάλειά τους. Όταν επισκέπτεστε το Guestpost.gr, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης ιστού, της διεύθυνσης IP, της ζώνης ώρας και ορισμένων από τα εγκατεστημένα cookies στη συσκευή σας. Επιπλέον, καθώς περιηγείστε στον ιστότοπο, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις μεμονωμένες ιστοσελίδες ή προϊόντα που βλέπετε, ποιοι ιστότοποι ή όροι αναζήτησης σας παρέπεμψαν στον ιστότοπο και πώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα ως "Πληροφορίες συσκευής". Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, στοιχεία πληρωμής κ.λπ.) κατά την εγγραφή για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τη συμφωνία. Γιατί επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας; Η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των δεδομένων πελατών και ως εκ τούτου, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε ελάχιστα δεδομένα χρήστη, όσο είναι απαραίτητο για τη συντήρηση του ιστότοπου.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα χρησιμοποιούνται μόνο για τον εντοπισμό πιθανών περιπτώσεων κατάχρησης και τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου. Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες δεν συγκεντρώνονται με άλλο τρόπο ώστε να αναγνωρίζουν οποιονδήποτε συγκεκριμένο χρήστη του συστήματος. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή να αποκαλύψετε οποιαδήποτε πληροφορία με την οποία κάποιος θα μπορούσε να σας αναγνωρίσει ως συγκεκριμένο, αναγνωρίσιμο άτομο. Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις δυνατότητες του ιστότοπου ή θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο ή να παρέχετε άλλες λεπτομέρειες συμπληρώνοντας μια φόρμα, μπορείτε να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα, όπως email, όνομα, επώνυμο, πόλη κατοικίας, οργάνωσης, τηλέφωνο. Μπορείτε να επιλέξε τε να μην μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά τότε ενδέχεται να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες από τις δυνατότητες του ιστότοπου, για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας από τον ιστότοπο. Οι χρήστες που δεν είναι σίγουροι για το ποιες πληροφορίες είναι υποχρεωτικές είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του info@guestpost.gr